News

Laat ons samen met u uw innovatieve idee tot een concreet product ontwikkelen

Beste innovator, innovatieve mkb-ondernemer, zzp’er en/of start-up,

Heb je samen met een samenwerkingspartner een innovatief idee op de plank liggen dat je tot een concreet product ontwikkeld wil hebben?

WeLLDesign is gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten en systemen die in serie of massa worden geproduceerd en voor de inzet van WeLLDesign kan je een subsidie ontvangen: de MIT R&D 2020.

Subsidie regeling voor innovatie
Het Mijnwater project is een mooi voorbeeld van een resultaat van zo’n subsidie regeling. Deze maquette heeft op de Dutch Design Week gestaan en heeft model gestaan bij de GIO Awards expositie in het Cube Museum

WeLLDesign kan je helpen met het formuleren van de aanvraag en met het begeleiden van het indienen, samen met onze of jouw subsidieadviseur (op basis van no cure no pay).

De regeling is nu open en de aanvraag moet uiterlijk 10 september ingediend zijn.

De MIT R&D subsidie bedraagt maximaal € 350.000 voor de grote aanvraag en € 200.000 voor de kleine aanvraag, op basis van 35% van de subsidiabele kosten. De ‘optimale’ subsidiabele projectkosten bedragen dan respectievelijk ca € 1.000.000 of € 570.000,-.

  • Subsidiabele kosten zijn: personeelskosten, apparatuur, materialen, octrooionderzoek.
  • Subsidiabele activiteiten zijn o.a. marktonderzoek, patentonderzoek, literatuurstudie, inventarisatie beschikbare technologie, inventarisatie potentiële partners, opstellen specificaties, bouwen basaal prototype.
Subsidie industrieel ontwerp, prototypebouw
Deze maquette is gebouwd met custom 3D print en lasersnijwerk onderdelen. Het geeft het ontwerp en meteen ook de schaal weer.

Voorbeelden van MIT R&D subsidie op basis van maximale benutting van de kleine aanvraag

  • Wanneer u met uw samenwerkingspartner(s) zelf €370.000 euro out-of-pocket in een project investeert, kan WeLLDesign voor € 200.000,- volledig gesubsidieerd worden ingezet voor industrieel ontwerpwerk.
  • Als u zelf met uw samenwerkingspartner(s) € 370.000 aan eigen uren investeert, ca 3,5 manjaar werk, is de inzet van WeLLDesign voor industrieel ontwerpwerk / activiteiten tot maximaal € 200.000 gedekt. Alle externe kosten zijn dan gedekt door de subsidie.
  • Óf als u voor €570.000 euro werkzaamheden bij WeLLDesign uitvoert, krijgt u € 200.000,- aan subsidie terug. Uw out-of-pocket kosten zijn dus beperkt tot € 370.000.

Zie voor meer info: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/mit-regeling/aanvragen/rd-samenwerkingsprojecten

Graag overleggen we met u en uw samenwerkingspartners over uw project en de bijbehorende begroting.

  • Verlies geen tijd, want een aanvraag is zeker veel werk maar bij toekenning zeker lucratief. Neem daarom snel contact op met WeLLDesign!

Mail naar MIT2020@welldesign.com

of

Bel ons op:  +31 30 740 0044   |  +31 651 683 567

Comments are closed.

Close Search Window