INNOVATION,

INDUSTRIAL DESIGN,

PRODUCT DEVELOPMENT

Onze visie

Goede, mooie en relevante producten maken de wereld beter.  Als industrieel ontwerpbureau is het al sinds 1979 onze missie om innovatieve ideeën tot tastbare producten te ontwikkelen. Producten die technisch perfect werken, de missie van de klant ondersteunen en van betekenis zijn voor de eindgebruiker. Om dat te bereiken zetten we meerdere expertises in die we als product design studio hebben en werken we nauw samen binnen ons specialistische team van ontwerpers en engineers.

43

Jaar ervaring als industrieel ontwerpbureau

500+

Producten van begin tot eind ontwikkeld

75+

Awards en erkenningen ontvangen

Wat wij doen

In ons product ontwerpbureau ontwikkelen wij producten die in serie of massa worden geproduceerd. Wij zijn expert op het vlak van industriële productontwikkeling en voor elke stap in het productontwikkelingsproces kunt u bij ons terecht. Op basis van uw eerste ideeën brainstormen wij samen verder om de koers te bepalen. Vervolgens zetten wij onze expertises als industrieel ontwerpbureau in om het product te verwezenlijken, tot en met de laatste details. Vaak komt daar veel aan te pas: onderzoek, concept ontwerp, brainstorming, mechanical design, vormgeving, protoyping, uitvoerig testen en tot slot het productie-klaar maken van het product. 

Wil je weten wat WeLLDesign voor jou kan betekenen? Leer ons product ontwerpbureau kennen: bezoek onze studio in Utrecht en we gaan graag in gesprek. 

43

Jaar ervaring als industrieel ontwerpbureau

500+

Producten van begin tot eind ontwikkeld

75+

Awards en erkenningen ontvangen

250+

Jaar opgetelde kennis en ervaring

Onze expertises

Ideation & innovation

Het organiseren van een efficiënt productieproces met betrouwbare leveranciers en het behalen van een concurrerende marktprijs.

Prototyping & testing

Kansrijke oplossingen vertalen we in een testmodel om de haalbaarheid en technische werking te testen. Zo maken we onderbouwde keuzes.

Industrial design & engineering

Systematic and integrated development towards a product that can be produced in large series.

UX en UI design

We ontwikkelen de logica en (grafische) vormgeving van de bediening van apparaten, gedacht vanuit de eindgebruiker.

2. Strategic Design

We gaan op zoek naar de vormtaal: wat zijn de kernwaarden en wat past bij je bedrijf en doelgroep?

Styling

Het oog wil ook wat. De vormgeving & styling van je product doen ertoe. Wij zorgen voor de styling van producten.

Manufacturing & realisation

Een efficiënt productieproces en een concurrende marktprijs.

Workshops

Voor een snelle sprint zetten we workshops in. We geven een boost aan het creatieve proces.

WeLLDesign ontwierp de vangrailoverstap voor Rijkswaterstaat

Ontdek onze succesvolle ontwerpen

We maken betekenisvolle producten die het leven gemakkelijker maken. Van medische hulpmiddelen tot koffieapparaten en van industriele woningbouwsystemen tot slimme verpakkingen: elk type product kunnen wij ontwikkelen. Al vele start-ups, MKB-ers en multinationals schakelden de hulp in van ons product ontwerpbureau voor het laten ontwikkelen van hun idee tot een tastbaar product.  

Als product ontwikkelingsbureau ontwikkelden we bijvoorbeeld de Senseo® machine, het ZaaK® tuinkantoor, de smarttag voor koeien, de vangrailoverstap voor Rijkswaterstaat en een Heineken® biertap. Stuk voor stuk succesvolle producten. Ontdek al onze ontwerpen van ons productontwerpbedrijf in ons portfolio.

Ga met ons aan de slag

In de afgelopen 4 decennia hebben we als product design bureau voor veel klanten mogen ontwerpen. Klein en groot, industrie en overheid, internationaal en regionaal: voor ons is het proces en het eindresultaat even belangrijk. Klanten komen dan ook bij ons terug met nieuwe vraagstukken om op te laten lossen in ons product ontwerpbureau 

Wilt ook u met WeLLDesign samenwerken of bent u simpelweg benieuwd naar wat wij als product design bureau voor u kunnen betekenen? Wij leren u graag kennen. Wie weet kunnen wij als industrieel ontwerpbureau uw idee of product wel (door)ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact met ons op.   

Neem contact met ons op

Bekijk recente opdrachten

Neem contact met ons op

Bekijk recente opdrachten

Close Search Window