News

Lees meer…


In order to create true added value, WeLLDesign and Duurabel BV Strategisch Partner in Vastgoedinnovatie werken met ingang van 2020 samen aan de ontwikkeling van een innovatieve sensormodule voor de uitvoering van het Digital Asset Sensoring programma (kortweg DAS), opdat deze module in serieproductie kan worden genomen.

Met het DAS-programma beoogt Duurabel digitale conditiemetingen van de status van het vastgoed uit te voeren, en hiermee degradatieprocessen en transmissieverliezen d.m.v. slimme technologieën te monitoren en te coördineren. WeLLDesign ontwikkelt het volledige apparaat op basis van de mogelijkheden van de sensoren en de elektronica die in samenwerking met de TU Eindhoven worden ontwikkeld.

digital asset sensoring, innovatie

Duurabel heeft aan WellDesign de opdracht gegeven een sensormodule te ontwikkelen die op basis van meerdere sensoren een breed scala aan digitale metingen kan uitvoeren.

In Utrecht schetsen, modelleren, ontwikkelen en bouwen we de proof of principles die wij aan diverse toetsen onderwerpen. Via een systematisch productontwikkelingsproces wordt een hoogwaardig product ontwikkeld dat bepalend zal zijn voor het vastgoedonderhoud van de toekomst.

Comments are closed.

Close Search Window