News

WeLLDesign breidt uit!

In mei heeft het team van WeLLDesign Hendrik Pennekamp verwelkomd. Na zijn studie Industrieel Product Ontwerpen aan De Haagse Hogeschool heeft Hendrik kennis opgedaan bij voornamelijk grote bedrijven in verschillende sectoren. Variërend van een kokendwaterkraanbedrijf tot een dental-care start-up in Berlijn. Met deze ervaringen zal Hendrik vast een waardevolle bijdrage leveren!

Wat hem trekt aan WeLLDesign is dat hij hier het hele ontwikkelingsproces van een product, dus van het begin tot het eind, in alle facetten, door kan maken. Van nadenken hoe een product gebruikt gaat worden, vervolgens het omzetten van een eerste idee in een product dat technisch goed werkt en logisch in elkaar steekt.

Wat ook fijn is, is dat WeLLDesign zeer uiteenlopende producten ontwikkelt. Dat stelt hem in staat een brede expertise op te bouwen.

Werken in een team met korte lijnen betekent dat hij ook veel meekrijgt van de andere projecten: je kan meekijken met je collega’s, vragen stellen en meedenken.

Hendrik: “Ik heb enorm veel zin om als Industrieel Product Ontwerper aan de slag te gaan bij WeLLDesign en hoop met mijn opgedane kennis een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de huidige en toekomstige projecten.”

Joshua Hendrikse heeft zich in juni bij WeLLDesign aangesloten. Joshua is een sporter, gamer en hobbyfotograaf, maar bovenal een ontwerper. Juist het creatieve trekt hem in het werk: conceptualisatie en prototyping in het bijzonder.

Joshua heeft Engineering gestudeerd aan Windesheim Flevoland met Industrieel Product Ontwerpen als specialisatie. Kersvers van de opleiding gaf hij zichzelf een tussenjaar: kleine opdrachten en ontwerp in eigen beheer: een bordspel, zijn eigen portfolio, en het grafisch ontwerpen van logo’s.

En nu, toch nog relatief vers van de opleiding, aan het werk bij WeLLDesign. De supersoepele werksfeer met veel zelfstandigheid vindt hij heel aantrekkelijk. Hij hoopt veel te leren en kijkt nu terug op de eerste twee weken die hem al veel brachten: “precies het type werk waar ik naar zocht en ik heb nu al veel geleerd. En ook nieuwe functies van Solid Works onder de knie gekregen.” Een veelbelovende nieuwe collega!

 Joshua: “Als professional krijg ik energie van projecten waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.”

Comments are closed.

Close Search Window