News

Onze zeer gewaardeerde oud collega Manon Milner zal binnenkort meedoen met de Tour for Life fietsrit. Een fietsrit van een aantal dagen waarin de deelnemers van Italië terug naar Nederland zullen fietsen om geld op te halen voor succesvol kankeronderzoek. 

Tour for Life

Tijdens de Tour for Life fietsrit fietsen de deelnemers dus van Italië terug naar Nederland. Terug naar huis. Een onvoorstelbaar mooie route, waarin wereldberoemde cols uit de Tour de France worden beklommen en door idyllische Franse dorpjes wordt gereden. 

Tour for Life is een initiatief van het Daniel den Hoed fonds. Deelnemers van Tour for Life zetten zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen de diagnose kanker. Nog steeds sterven ieder jaar ruim 45.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed Fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut. 

Samen maken we kanker kansloos!

Tour for Life flyer Manon Milner

Over Manon

Manon Milner is tot voor kort bij WeLLDesign werkzaam geweest. Ze heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan meerdere projecten en wist altijd wel een glimlach bij haarzelf en bij collega’s tevoorschijn te toveren. Manon is een zeer goede ontwerper en heel leergierig. Maar buiten dat ook heel sportief zoals hier te zien is.

Zij zal in 8 dagen op de fiets van Italië naar Nederlands, 1.300km afleggen en 19.000 hoogtemeters overwinnen voor het goede doel. Met dit duwtje in de rug zal ze ongetwijfeld de bergen trotseren en de eindstreep halen. WeLLDesign sponsort haar, maar hoe meer sponsors, hoe meer financiële middelen er naar kankeronderzoek kan. Deel Manons bericht zoveel mogelijk. En vergeet niet om de sponsor link te volgen in de afbeelding hierboven. Mocht dit niet werken, dan dat ook here.

Naast dat WeLLDesign ook sponsort, hebben we Manon ook gesteund in haar voorbereiding voor deze toch wel indrukwekkende fietsrit. 1.300km afleggen is geen lichte prestatie. Daar wil je alle hulp bij krijgen die beschikbaar is. Daarom hebben collega’s ook meegetraind.

Wij wensen Manon heel veel succes!

Comments are closed.

Close Search Window