News

Goed Industrieel Ontwerp voor ZaaK

Op vrijdag 16 oktober heeft een onafhankelijke vakjury onder voorzitterschap van Jan Siebers en verder bestaande uit Zuzanna Skalska en Hans Robertus de inzending van WeLLDesign voor ZaaK beoordeeld en voorgedragen voor een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2020! Vanaf nu is WeLLDesign en ZaaK tuinkantoor gerechtigd tot het gebruik van het logo GIO 2020.

ZaaK tuinkantoor, GIO 2020, Goed Industrieel Ontwerp, ontwerpbureau, industrieel design
ZaaK tuinkantoor is erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO 2020)

De organisator Designlink benadrukt met de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp, kortweg GIO, het buitengewone belang van integrale productontwikkeling en stimuleert de toepassing van industrieel ontwerpen. Een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp is een kwaliteitsstempel voor goed vakmanschap.

ZaaK is opgenomen in de GIO-tentoonstelling in de virtuele editie van de Dutch Design Week: https://ddw.nl/en/programme/5261/zaak. Meer informatie over de ZaaK tuinkantoor kunt u vinden op ons portfolio en op zaak.nu.

ZaaK tuinkantoor, GIO 2020, Goed Industrieel Ontwerp, industrieel design, ontwerpbureau

Comments are closed.

Close Search Window