WeLLDesign en Zehnder

Zehnder (voorheen J.E.Stork-Air) is al decennialang een relatie van WeLLDesign. In het begin was de samenwerking vooral gericht op productinnovatie. De klassieke metalen, mechanische ventilatiesystemen werden heruitgevonden tot de veel betere, fraaiere en goedkopere systemen uit kunststof. Dit leidde later tot de MX en ComfoAir Q. WeLLDesign was een voorloper met de toepassing van 3D CAD software en 3D printing; een voorwaarde voor een efficiënte ontwikkeling.

MX

De MX dakventilator – in 1993 door WeLLDesign ontworpen – is in heel Europa op daken te vinden en in de MX dakventilator zijn een aantal zeer geavanceerde technieken samengebracht. Door de toepassing van gelijkstroommotoren in combinatie met speciaal ontwikkelde elektronica is naast een forse besparing op energieverbruik een ongekend scala aan regelmogelijkheden gerealiseerd. Luchtverplaatsing tot 5.000 m³/h!

Zehnder MX,

Zehnder, MX, J.E. Stork-air

 

Zehnder ComfoAir Q

Recent heeft WeLLDesign de vormtaal en de vormgeving voor de Zehnder ComfoAir Q ontwikkeld. Het vlaggenschip van Zehnder. Hoog rendement woonhuisventilatie-units met warmte terugwinning. ComfoAir Q behaalt de beste energie-efficiëntie met de minste geluidsoverlast in vergelijking tot de concurrentie en kan worden bediend via een app. Kijk hier voor onze projectpagina over de Zehnder ComfoAir Q.

Zehnder ComfoAirQ, ventilatie units

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window