Producten voor het ziekenhuis

Door de jaren heen heeft WeLLDesign veel ervaring opgedaan met het ontwerpen van medische apparaten en andere gerelateerde producten. Niet voor niets is Health een van de hoofdpilaren waarin WeLLDesign producten ontwerpt. De Ascom Telligence 5.0 en verscheidene medicijnendispensers zijn goede voorbeelden. De Medilux voor Etap mag dan ook niet ontbreken.

Etap – Medilux

In ziekenhuizen is behoefte aan verschillende soorten verlichting; algemene verlichting, onderzoeksverlichting en nachtverlichting. Medilux verlichting combineert al deze voorzieningen, met een directe en een indirecte verlichtingscomponent.

Medilux verlichting is afzonderlijk verkrijgbaar als wandarmatuur, maar is ook te integreren in klassieke medische verzorgingssystemen. Uniek aan de armatuur is het zwenkbare gedeelte. Bij onderzoeken kan de indirecte verlichting naar het bed worden gericht, met hogere verlichtingsniveaus als resultaat.

Etap, Medilux

In het onderste compartiment is plaats voor elektrische voorzieningen, zoals een stopcontact of een omroepsysteem. Alles op maat, volgens de wensen van de klant ontworpen.

WeLLDesign heeft de Medilux in de jaren 90 voor Etap ontwikkeld. Het ontwerp is al 20 jaar succesvol in de markt!

Etap, Medilux, productontwerp, product design

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window