De T-Line

WeLLDesign heeft de ‘pressure cooker’ uitgevonden; een intensieve maar productieve brainstorm sessie. In de eerste WeLL Pressure Cooker van een hele week werd in 1992 voor de kantoormeubelmerken Assenburg en Aspa behorende bij Samas Holding de T-line geboren. Een universeel platform voor frame en poten maakte het mogelijk om vele varianten in vorm en uitrusting te ontwerpen en luxere materialen toe te passen bij een lage kostprijs.

WeLLDesign ontwikkelde het product tot in detail en binnen een halfjaar na de workshop werd de eerste variant ‘Facility’ op de markt gebracht, en na nog een halfjaar  ‘Mezzo’ en vervolgens vele varianten met steeds een uitstekende prijs/prestatie, waaronder ook de ‘E-motion’.

Voortzetting

Na de overname door Ahrend in 2010 werd de productie en verkoop van de T-line voortgezet, waardoor het systeem een economische levenscyclus van ruim 20 jaar heeft bereikt.

T-line is een voorbeeld van hoe een innovatie gebaseerd op logistiek denken en uitgaand van de eindgebruiker en een zeer geconcentreerde agile aanpak tot een zeer succesvol concept leidt.

In 2003 ging verzekeraar Interpolis als eerst over op de ‘flexplek’. De T-line was de basis en trolleykoffers werden ontwikkeld.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window