WERKEN BIJ WELLDESIGN

WeLLDesign bestaat uit een kernteam van jonge gedreven professionals en all-round seniors met daarnaast een breed netwerk aan specialisten in design en techniek. Geen dag is hetzelfde. De vele verschillende projecten voor verschillende markten en verschillende typen bedrijven hebben verschillende behoeften en vraagstukken. Oplossingen zijn nooit uniform,hoewel we daarbij een beproefd stappenplan van systematische productontwikkeling doorlopen. Iedere ontwerper draagt bij aan het succes van het project voor onze klanten en elke ontwerper heeft ook snel direct contact met de klant. Onze vele expertises geven ons de handvatten om producten van begin tot eind en alles er tussenin te ontwerpen. Iedereen bij ons is ook gemotiveerd om deze expertises eigen te maken. Dat maakt van WeLLDesign een hands-on ontwerpbureau, waarin we in elke ontwerpfase snel prototypes bouwen en testen om in een zo vrioeg mogelijk stadium conclusies te kunnen trekken en de juiste vervolgstappen kunnen zetten.

Er is een goede sfeer bij WeLLDesign

WeLLDesign heeft al lang een hybride werkcultuur. Er is vrijheid om de eigen werktijden en werklocatie te kiezen, waarbij er wel dagelijks contact is en ook wekelijks minstens 1 dag gezamenlijk op de studio wordt gewerkt. Op die dag worden ook de brainstormsessies georganiseerd. Als er gebouwd en getest moet worden zijn teamleden dagelijks in ons laboratorium en werkplaats te vinden.

TEAMLID?

Heb jij ook zo’n hands-on mentaliteit? Wil jij deel uitmaken van ons team? Zie jij het voor je hoe je jouw expertise kan inzetten om met WeLLDesign verder te groeien en tegelijketijd nieuwe expertises eigen te maken? Kijk dan hieronder of er een vacature open staat die jou aanspreekt en solliciteer! Ook als er geen concrete vacature openstaat kun je altijd een open sollicitatie sturen – en het toeval een kans geven.

We hebben een leuk team

OPENSTAANDE VACATURES

Comments are closed.

Stagiair afstudeerproject vanaf februari 2025 | Full time
Meeloopstagiair vanaf februari 2025 | Full time
Open sollicitatie | Full time
Close Search Window