Meeloopstagiair vanaf februari 2025

Als stagiair bij WeLLDesign kun je meewerken en meedenken over lopende projecten én krijg je de kans om aan een eigen project te werken. We zijn een erkend leerbedrijf en zullen daarom jouw persoonlijke leerdoelen ook in hun waarde laten. Dus geen koffie halen, maar een daadwerkelijke bijdrage leveren aan échte projecten. Misschien zie je jouw bijdrage wel terug in een product dat op de markt verschijnt!

Het is niet alleen maar achter een computer zitten en theoretisch ontwerpen. Jij brengt jouw ideeën in de realiteit door middel van prototyping. Of dat nu 3D printen is of het klassieke zagen en tapen voor een spuugmodel, alles komt voorbij. Goede handvaardigheid en Solidworks modelleren zijn dan ook skills die wij in jouw zoeken, naast een pro-actieve houding. Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende gelegenheid voor een gezellige sfeer.

 

“Ik heb mij erg welkom gevoeld en me zelfs echt als onderdeel van het team gezien. Mijn bijdrage werd altijd serieus genomen. Verder heb ik veel ruimte gekregen om opdrachten op mijn manier te kunnen uitvoeren, wat erg leerzaam was.”

Welldesign teamfoto

Vaardigheden die we zoeken

Wat kun je verwachten?

Daarbij zijn we een ontwerpbureau met alles er op en eraan: een uitgebreide werkplaats, toegang tot alle computerprogramma’s en een professioneel en gedreven team.

Waarom wij?

WeLLDesign is een gerenommeerd ontwerpbureau. Met meer dan 40 jaar ervaring kun je bij ons goed terecht om kennis uit de ontwerpwereld eigen te maken. Onze studio is ruim opgezet en de sfeer is altijd gezellig, doch professioneel. Daarnaast hebben wij een goed uitgeruste werkplaats om jouw ontworpen prototypes en spuugmodellen te fabriceren en optimaliseren voor testen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben al menig stagiair goed begeleid. Wie weet leidt jouw stage wel tot een vaste aanstelling in de toekomst!

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie, portfolio en CV naar werken@welldesign.com en wie weet kom jij bij ons kennismaken bij onze studio in Utrecht!

Comments are closed.

Close Search Window