Lacet is uniek

Lacet is een systeem om mobiele vouwwanden en tentoonstellingsstands te bouwen. Het unieke is dat een grote stand in zeer korte tijd opgebouwd en gedemonteerd kan worden. Zonder gereedschap!

Er werden – in die tijd nieuwe – high performance kunststoffen toegepast. Arnite voor het hoekstuk en POM voor de clip. Hierdoor konden de gewenste functies worden gerealiseerd. Kunststof spuitgieter Timmerije te Neede durfde de uitdaging aan.

Eerste iF Award

Laarhoven design, Lacet, productontwerp, productontwikkeling

Laarhoven Design lanceerde Lacet op de retailbeurs Euroshop te Dusseldorf in 1983. Het is nu al meer dan 30 jaar een groot succes!

WeLLDesign bedacht het concept en ontwikkelde de vormgeving en de volledige constructie. Ook het logo en de eerste verkoopdocumentatie werd door WeLLDesign ontwikkeld. Met Lacet kreeg WeLLDesign haar eerste IF Award.

Over Laarhoven Design

LD creëert al ruim 45 jaar sterke belevingsconcepten. Concepten die jouw doelgroepen activeren en die blijven hangen in het brein. Zij zijn continu op zoek naar slimmere manieren van bouwen. Lacet past daarom geweldig bij hun. De slimme materialen en compact design geeft hen de tools om hun voornaamste doelstelling te halen: de klant niet meer te laten betalen, maar te besparen.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window