Fri-Jado

Met het innovatieve Food-to-Go buffetsysteem wordt voedsel gepresenteerd op een volledig nieuwe manier bij de point-of-sale. Binnen één systeem worden zowel verwarmde snacks als gekoelde snacks en etenswaren op kamertemperatuur aangeboden.

Het modulaire systeem is zodanig ontworpen dat eindgebruikers het zelf kunnen opbouwen en afmonteren, waardoor het inhuren van monteurs overbodig is. De modules zijn gemakkelijk verstelbaar in hoogte; de hoogte is afhankelijk van het gebruik als self-service of serve-over buffet.

De karakteristieke afronding van het buffet is vriendelijk en tegelijkertijd functioneel. De vloeiende overgang van frame naar glas maakt de modules makkelijk te reinigen. Door de ronding ontstaat extra voetruimte voor consumenten, zodat zij de etenswaren beter kunnen bekijken.

WeLLDesign verzorgde het productontwerp van de point-of-sale counter.

Fri-Jado, Point of Sale

Frigoglass

Van Frigoglass kreeg WeLLDesign de opdracht om een nieuw Ice Cold Merchandizer (ICM) vorm te geven voor het merk Peroni. Dit nieuwe premium biermerk staat voor ‘Italiaanse lifestyle in een flesje’.

De ICM kent vormgeving in het retro design van de jaren 1950. Hiermee zijn de merkwaarden van Peroni een-op-een doorvertaald, met een knipoog naar Italiaanse design-iconen als de Vespa scooter en de Fiat 500. Hierdoor is de point-of-sale een stuk herkenbaarder geworden.

Peroni, Frigoglass, Point of Sale

Artdeko

WeLLDesign ontwikkelde de nieuwe generatie vleessnijmachines voor de
Koningh Food Equipment, voorheen bekend als Berkel Produktie Rotterdam.

De ArtDeko is een waardige opvolger van de 834, die al meer dan 50 jaar een begrip vormt voor slagers en voor de slagerij-afdelingen van onder andere Albert Heijn en HEMA.

Kwaliteit, hygiëne en ambacht waren cruciaal bij het productontwerp van de aluminium en roestvrijstalen behuizing. Met name maximale hygiëne is essentieel voor marktacceptatie. De vloeiende integratie van de motorbehuizing in het gehele ontwerp maakt de vleessnijder beter schoonmaakbaar – en dit straalt de machine ook uit. WeLLDesign verzorgde de vormgeving van een rechtsnijder en een schuinsnijder.

WeLLDesign was verantwoordelijk voor het Design van de behuizing, voor de basic en detailed Engineering van alle behuizingsdelen en voor een aantal interne componenten van de rechtsnijder.

Huis van Beleg

Onno Knoppert, directeur van Huis van Beleg, startte met WeLLDesign en het Anton Jurgens Instituut het project ‘Kill de Portieverpakking’. Doel: de kwaliteitsproducten van Huis van Beleg de uitstraling geven die bij ze past.

Hard werken, snel schakelen, creativiteit, integrale aanpak: de ingrediënten voor de realisatie van een geheel nieuw versconcept – binnen drie maanden!

In een open innovatiesetting is gewerkt in Pressure Cooker sessies. Business, marketing, design en productie-experts werkten intensief samen. Er ontstond een complete oplossing, die concept realisatie, business case, intellectueel eigendom, marketing en communicatie meenam.

Met de Tourmalijn introduceert Huis van Beleg een ware versbeleving voor foodservice klanten: ze wanen zich in een delicatessenwinkel en krijgen versgesneden vlees- en kaaswaren van de Tourmalista. De voordelen voor de klanten zijn maximaal: een uitgelezen assortiment, vakkundig opgeleid personeel en een compleet belevingsconcept. Allemaal aanwezig bij dit nieuwe point-of-sale product.

WeLLDesign ontwikkelde de shop-in-shop en gaf het design van de beursstand vorm.

Huis van beleg, tourmalijn, Point of Sale

Overig

Voor een anturium veredelaar ontwikkelde WeLLDesign een display om meer waardetoevoeging te realiseren en voor PostNL de bekende verkoopcounter.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window