Design brief

Als Maarten Langen van InfoStop brainstormt over nieuwe informatieconcepten voor de openbare ruimte, betrekt hij altijd WeLLDesign bij het proces. Wij voeren vervolgens de conceptontwikkeling en vormgeving uit. In dit geval betrof het een nieuwe informatieverstrekker: de Infotake.

Het product

Bij de Infotake van Infostop komt na het overhalen van een hendel een bedrukte, A3 dubbelgevouwen plattegrond tevoorschijn. Deze A3 flyer is ideaal voor het weergeven van een stads- of regioplattegrond, met verwijzing naar websites en vermelding van websites en touristische attracties en bezienswaardigheden. Het apparaat heeft een verstrekvertraging tussen twee uitdraaien van 30 seconden – dit is om misbruik te voorkomen. Jaarlijks zijn er al meer dan 1 miljoen verstrekkingen.

Het heeft ook geen stroomaansluiting nodig. Daardoor is hij gemakkelijk overal te plaatsen. Een ingenieus papierdoseersysteem is bestand tegen extreme variaties in temperatuur en luchtvochtigheid.

Infostop infotake

De Infotake

De Infotake is een perfecte informatieverstrekker. Het ontwerp doet al jaren dienst op Schiphol, op veel plekken in Nederlandse gemeenten en langs fietsroutes.

WeLLDesign heeft samen met Infostop ook de InfoGuide voor de gemeente Delft, WorkaWay voor de HRgroep en de OV – fiets automaat voor de NS ontwikkeld.

infostop infotake wethouder
PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window