Design brief

De oprichters van Bevyz hadden een visionaire droom die zij voorlegden aan WeLLDesign: ontwerp en realiseer voor de kantorenmarkt een patenteerbare dispenser en de bijbehorende portieverpakkingen voor concentraten, waarmee een grote verscheidenheid aan warme, koude en koolzuurhoudende dranken automatisch kan worden bereid. WeLLDesign ging aan de slag met wat het Multidrinksystem zou worden genoemd.

Prototyping

WeLLDesign was duidelijk uitgedaagd en startte met het uitvinden van een portieverpakking en drankbereidingssysteem. Om financiers te overtuigen van de werking, bouwde WeLLDesign direct een functiemodel. Al snel werd groen licht gegeven voor het design en de verdere productontwikkeling van het apparaat en de portieverpakking.

Ons team bouwde en testte prototypes en begeleidde de productie-implementatie in China.

Bevyz, Multidrinksystem, prototype, proof of princple

Het MultidrinksystemBevyz Global acquired by Keurig

Het resultaat is een uniek, gepatenteerd systeem, inclusief gepatenteerde cupjes. De Bevyz automaat bereidt alle mogelijke dranken – en dat met één druk op de knop! Daarnaast kan het ook koud en heet water dispensen, water op kamertemperatuur en koolzuurhoudend water. De in hoogte verstelbare glashouder houdt rekening met elke glashoogte.

Bevyz Multidrinksystem, capsule, detail

De cups worden per dosering aan de voorkant ingeladen. Hiervoor wordt een paneel geopend dat nauwelijks opvalt als luik. Zo behoudt het apparaat zijn ontwerp. Na het inladen is een druk op de knop voldoende voor het apparaat om te doseren. Een heel segment aan smaken is beschikbaar. Wil je ice tea? Dat kan. Cola? Dat kan ook. Van een fris perzikdrankje tot energydrank is beschikbaar met de Bevyz.

De internationale lancering volgde tijdens Avex 2007. Keurig zag een unieke kans om hun koffie portfolio uit te breiden met andere dranken. Het Bevyz Multidrinksystem lag binnen deze scope. In 2014 namen ze vanwege deze dispenser Bevyz over om die kans waar te maken. De dispenser heeft namelijk een unieke technologie om zowel hete als koude als koolzuurhoudende dranken. Een all-in-one machine die de behoefte voor separate machines vervangt door één handige machine.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window