Nieuwe fietszitjes

Jarenlang domineerden weinig aantrekkelijke metalen exemplaren de markt van fietskinderzitjes. Dremefa, gerenommeerd leverancier van autozitjes, besloot deze markt te gaan veroveren met innovatieve producten. Samen met WeLLDesign werden de Bobike Mini en Maxi fietszitjes ontwikkeld.

Het resultaat is al meer dan 20 jaar op de markt. De Bobike mini en maxi vormen dé standaard als het gaat om veiligheid en gebruiksgemak. De comfortabele Bobike voorop (mini) of achterop (maxi) fietszitjes heeft inmiddels miljoenen kinderen ter wereld op een verantwoorde manier vervoerd.

Bobike, Mini, Maxi, kinderzitje, fietszitje

De Bobike Mini en Maxi

Met de kleurige losse bekleding kunnen de fietszitjes eenvoudig aan de steeds veranderende marktwensen worden aangepast. Soms worden zelfs special editions uitgebracht, passend bij een specifiek fietsdesign. Dit gaf ook een uniek beeld in menige fietszaak: fietszitjes aan de muur met ieder een verschillend uiterlijk. Een mooi diverse aanblik, en tegelijkertijd een homogeen beeld in de winkel. 

Daarnaast zijn verschillende accessoires ontwikkeld. Van voetsteuntjes tot windschermen en steunbeugels aan toe. De verantwoorde manier van bevestigen was een eerste in deze industrie. In plaats van het achterzitje te bevestigen op de relatief zwakke bagagedrager, werd de Bobike Maxi direct aan het frame bevestigd. 

WeLLDesign ontwikkelde de unieke geoctrooieerde bevestigingsmethode, realiseerde het design en de productontwikkeling, en begeleidde de matrijsaanmaak van de Bobike mini en maxi.

Bobike, Mini, Maxi, fietszitje
PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window