Design brief

De hygiënemarkt stelt steeds hogere eisen en er is dringende vraag naar functionaliteit, efficiëntie en comfort. Miscea bedacht daarom een nieuwe generatie kranen: touch free en multifunctioneel. Kraan en dispenser in één. Een vernieuwend design, maar toch de Classic genaamd.

Miscea Classic

Miscea Classic

WeLLDesign bedacht het revolutionaire vormconcept en voerde de productontwikkeling uit. Ons team realiseerde een regelrechte innovatie: elegant design met de nieuwste technologie. De modernste sensortechnologie met terugkoppeling via LED-verlichting.

Miscea Classic

 

De gebruiker kan touch free selecteren: stromend water, temperatuurinstelling en dispensing van twee vloeistoffen (zeep/desinfectant en een wasmiddel). Eén handbeweging is genoeg om de gewenste functie te krijgen. De MISCEA Classic is populair in de voedingsindustrie, in ziekenhuizen, op vliegvelden en in fabrieken, maar ook bij mensen thuis.

Het Pouch Packages Systeem past perfect in het groeiende ecologisch bewustzijn. De speciale perlators zorgen ook voor waterbesparing. Deze voegen lucht toe aan het water. Dit geeft een bruisende, zachte waterstroom die het water niet laat opspatten. De watertoevoer stopt automatisch.

Miscea Classic kraan

Deze hele generatie kranen is voorzien van de meest geavanceerde sensortechnologie. In tegenstelling tot andere kranen, reageren deze kranen onmiddellijk en nauwkeurig.  Resulterend in een ontspannen en aangenaam gebruik.

Ons team heeft in maar een jaar tijd een volledig vernieuwend product gerealiseerd, van idee tot gebruik.

Awards: Red Dot Award ‘best of best’, iF Design Award, GIO, Dutch Design Award (finalist), German Design Award (nominee)

 

 

 

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window