Initiatie

MyCuby, een modulair badkamersysteem voor eindeloze variatie en volledig industriële productie. Mathijs van Dijk, CEO WeLLDesign, ontwikkelde naar zijn visie en idee het modulaire badkamersysteem. In samenwerking met Timmerfabriek De Mors is de industrialisatie gerealiseerd. De Mors – een VolkerWessels onderneming – brengt myCuby op de markt.

Badkamer serieproductie, mycuby

MyCuby badkamersysteem serieproductie

 

Platformdenken

Het modulair badkamersysteem is gebaseerd op de platformgedachte. Op hetzelfde platform kan vanaf het formaat van een WC tot en met een grote badkamer samengesteld. Vervolgens kan het dan als volledige plug & play 3D module worden geplaatst in een woning, hotel of loft.

 

Prototyping

De eerste schaalmodellen zijn met 3D printing gemaakt en geëvalueerd. De 1 op 1 prototypes zijn door WeLLDesign in eigen werkplaats geproduceerd en getest. Daardoor werd het overtuigende bewijs geleverd van de kwaliteit.

 

In 1 dag

Het modulair badkamersysteem kan bovendien ook in complete 2D modulen ‘via de voordeur en de trap’ in een gebouw in worden gebracht. En binnen een paar uur opgebouwd tot een complete sanitaire unit. Of een combinatie van sanitaire unit en keuken of een andere ‘functionele’ ruimte. Een badkamer in 1 dag.

Inspectie, myCuby

 

Flexibiliteit

myCuby is in een oneindig aantal varianten in maatvoering, uitrusting en design te configureren. Van een robuuste high gloss aluminium binnenbekleding tot en met natuursteen. Ook de buitenzijde is variabel in vormgeving en materiaaltoepassing.

De mogelijkheden van toegankelijkheid, beveiliging, schoonmaakbaarheid en de montage van steunen maken myCuby levensloopbestendig.  Als gevolg is het daardoor geschikt voor toepassingen in de intra- en extramurale zorg.

my Cuby – een Innovatief Industrieel, Flexibel, Demontabel en Circulair modulair badkamer systeem.

MyCuby brochure, modulaire badkamer

Brochure van MyCuby met verschillende indelingen voor de modulaire badkamer

myCuby, flexibele badkamers, modulaire keuken

myCuby, flexibel systeem voor de bouw van badkamers, keukens en andere functionele ruimtes

 

 

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window