Wat is het?

De strak vormgegeven Skyline 3000 is de ideale dakdoorvoer voor gecombineerde luchttoevoer en rookgasafvoer bij HR-ketels.

De Skyline is standaard leverbaar in de kleur zwart (RAL 7021). Daarnaast is de kleur terracotta ook mogelijk (RAL 8023). De Skyline is berekend op alle weersomstandigheden, ijsspegelvrij en voldoet aan de strengste normen en eisen.

Designbrief

De HR ketel werd begin jaren ’80 van de vorige eeuw op de markt geïntroduceerd. Eind vorige eeuw werd door Burgerhout de ideale dakdoorvoer voor HR ketels ontwikkeld waarbij de luchttoevoer en de rookgasafvoer in een pijp werden gecombineerd. Burgerhout vroeg aan WeLLDesign dit nieuwe product een vorm te geven, die de uniekheid zou weerspiegelen.

WeLLDesign streefde tijdens het productontwikkelingsproces ook naar een elegante en tijdloze vormgeving. Een sieraad voor op het dak zonder te overheersen. Ook daardoor kan een lange economische levensduur en daarmee een uitstekend Return of Investment worden bereikt. Vrijwel alle grondgebonden woningen zijn voorzien van de Skyline.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window