Design brief

Onno Knoppert, directeur van Huis van Beleg, startte met WeLLDesign en de HAS het project ‘Kill de Portieverpakking’. Doel: de kwaliteitsproducten van Huis van Beleg de uitstraling geven die bij ze past. Dit leidde tot een voedseldisplay voor Huis van Beleg genaamd de Tourmalijn.

 

Het proces

Hard werken, snel schakelen, creativiteit, integrale aanpak: de ingrediënten voor de realisatie van een geheel nieuw versconcept – binnen drie maanden!

Huis van beleg, tourmalijn

Het resultaat van de point of sale creatieve sessie

 

In een open innovatiesetting is gewerkt in Pressure Cooker sessies. Business, marketing, design en productie-experts werkten intensief samen. Er ontstond een complete oplossing, die concept realisatie, business case, intellectueel eigendom, marketing en communicatie meenam.

“De goede dingen doen op het juiste moment, daar gaat het om bij innovatie. we daar waren we mee bezig.”  −  Onno Knoppert, directuer Huis van beleg.

De Tourmalijn

Met de Tourmalijn voedseldisplay introduceert Huis van Beleg een ware versbeleving voor foodservice klanten: ze wanen zich in een delicatessenwinkel en krijgen vers gesneden vlees- en kaaswaren van de Tourmalista. De voordelen voor de klanten zijn maximaal: een uitgelezen assortiment, vakkundig opgeleid personeel en een compleet belevingsconcept.

Huis van beleg, tourmalijn

 

“Ik was op zoek naar een nieuwe manier van innoveren. Naar iemand die ideeën kon vertalen naar een commercieel product om de toegevoegde waarde ervan te laten zien.” − Onno Knoppert.

 

huis van beleg, tourmalijn

 

 

 

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window