Co-creatie

Co-creatie levert waardevolle inzichten. Elekta vroeg WeLLDesign voor het ontwerp van het medical device ‘Esteya‘, bedoeld als een vorm van bestraling voor patiënten met huidkanker. Bij Esteya staat de patiënt centraal. Daarom is ons team gestart met een uitgebreid Co Creatie traject waarin specialisten én patiënten waren betrokken bij de ontwikkeling van het medisch hulpmiddel.

Strategic design

De Co-creatie leverde waardevolle inzichten op voor een strategische design visie. In combinatie met persona’s is deze visie ontwikkeld tot een vormtaal die in een MoodBoard is verbeeld.

Elekta esteya

Elekta Esteya

 

Industrial en mechanical design

In de Mechanical Design fase werden de technische principes worden ontwikkeld en getest in een ‘Proof of Principle’.

Elekta Esteya, proof of principle, POP, Mechanical design

Productontwikkeling

Vervolgens heeft WeLLDesign in de vervolgstappen het product tot in detail geëngineerd en prototypes gebouwd en getest.

Elekta Esteya, Mock up, proof of principle, POP, Prototype

WeLLDesign realiseerde voor dit medisch hulpmiddel een ontwerp met optimaal gebruiksgemak door regelmatig te testen met prototypes. Esteya past helemaal  binnen de moderne artsenpraktijk waarbij patiënten zich op hun gemak voelen.

User interface design – GUI

Deze visie hebben we consequent doorgevoerd in het design van de user interface, het logo en de salesvideo. Alle communicatiemiddelen sluiten naadloos op elkaar aan. Esteya is een elegante technologie voor de behandeling van huidkanker.

Elekta Esteya

User interface Elekta Esteya

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window