Bredemeijer Teo mokkenset

Bredemeijer wilde graag een set mokken voor koffie en thee in haar assortiment. Een nieuw serviesontwerp in een aantrekkelijke verpakking, onderscheidend in de markt en voor een brede doelgroep.

WeLLDesign bepaalde de design language. Ons team ging met een design strategy workshop aan de slag. Daarna zochten we met schetsen en proefmodellen een verpakking die paste bij de vormtaal van de kopjes en bij een heldere schappresentatie.

Bredemeijer, Teo, mokkenset, industrieel ontwerp

Het verpakkingsontwerp van de Teo bekers van Bredemeijer is simpel, vrolijk en handig. Doordat het niveau van de opgebrachte kleur op elke beker anders is, is het altijd duidelijk welke beker van wie is. Zonder de samenhang van de bekers te verliezen.

De bekers worden per set van vier verkocht in een semi-transparante verpakking. WeLLDesign ontwierp het totale concept: de bekers, de verpakking en het Teo logo.

Bredemeijer Wing theeset

Wing, de theeset van Bredemeijer, is met zijn stoere eigentijdse vormgeving sterk onderscheidend in de markt. Dankzij het langwerpig vormgegeven schoteltje is er naast het kopje ruimte voor een theezakje, voor suikerklontjes of lekkernijen. Chocolaatjes blijven koel doordat ze vrij van het warme kopje liggen. Theeset Wing is gemaakt van New Bone China en is verkrijgbaar als complete set.

De design strategie en het serviesontwerp zelf zijn uitgevoerd door WeLLDesign, in nauwe samenwerking met de klant. Theeset Wing is vormgegeven en ontwikkeld voor starters en heeft een stoere, eigentijdse vormgeving. De verpakking is tegelijk bescherming en cadeauverpakking.

Wing: verpakking

Voor een compacte doos en optimale benutting van de palletruimte maakte WeLLDesign gebruik van 3D software. Het resultaat is een super efficiënte indeling van het servies in de verpakking. De theeset is in silhouet weergegeven op de verpakking, passend bij de totale design language.

Met levering van het totale concept – 3D en 2D ontwerp, inclusief logo en verpakking – is alles op elkaar afgestemd. Daardoor straalt het verpakkingsontwerp van de theeset Wing een sterke identiteit uit. Serviesontwerp in zijn totaliteit.

En meer

Voor een samenwerking van Porceleyne fles, Kristal-Glas Leerdam en Zilverfabriek Voorschoten heeft WeLLDesign decoratieve tafelproducten vormgegeven van internationale allure.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window