Vormgeving bij productiemachines

Productiemachines en kapitaalgoederen kunnen worden vormgegeven met een kwaliteitsuitstraling die past bij de kernwaarden van de achterliggende onderneming en de producten of processen die met de machine worden gemaakt of uitgevoerd. ASM een toeleverancier van ASML, Lenteq verfmengmachines en Deutz zijn voorbeelden van machines die WeLLDesign heeft vormgegeven. Met als hoofdvoorbeeld de ASM A412™ Smartbatch™.

WeLLDesign was verantwoordelijk voor de productidentiteit van de ASM A412™ Smartbatch™ verticale oven. ASM Europe, gevestigd in Almere, is een belangrijke speler in de halfgeleidingsindustrie. Zij richten zich op de productie van computerchips. 

 

A412™ Smartbatch™

De ASM A412™ Smartbatch™ is een oven die garant staat voor een schone ruimte. Een “cleanroom” waarin computerchips van hoge kwaliteit gemaakt kunnen worden. Deze verticale ovens zijn gebouwd voor een hoge productiviteit en flexibiliteit. Om tegelijkertijd zo min mogelijk vloeroppervlak in te nemen. 

WeLLDesign maakte gebruik van smalle, lichtgewicht panelen met een lichte curve erin. Een select aantal werd in reflecterend, roestvrij staal gemaakt. Bewust gedaan om de professionele look te garanderen die bij dit soort producten past. De footprint werd zo tegelijkertijd geminimaliseerd.

ASM heeft in 2002 de Semiconductor International Editors’ Best
Product Award gewonnen voor de ASM A412™ Smartbatch™. 

ASM, A421 Smartbatch

De ASM A412™ Smartbatch™ bestaat uit een selectie van smalle panelen. Het heeft een minimaal vloeroppervlak nodig.

REQUEST PROJECT

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window