News, Uncategorized

Sinds twee weken is Manon Milner als industrieel ontwerper bij ons aan de slag. Een aanwinst voor het team en we stellen haar daarom graag even aan jullie voor:

Manon is een bekende van ons, en is na een jaar weer terug in dienst. Het afgelopen jaar heeft ze gewerkt als projectleider en designer voor een ander ontwerpbureau waar ze veel kennis heeft opgedaan die ze nu weer mee terug neemt naar WeLLDesign. Ze vertelt: “Ik was daar projectleider van een multidisciplinair team. Dit betekende veel schakelen en efficiënte en haalbare planningen opstellen. Ik heb daardoor bijvoorbeeld veel geleerd over tijdsmanagement en verwachtingsmanagement. Dingen die ik nu weer in ga zetten bij WeLLDesign.”

Het ontwerpvak heeft Manon altijd al aangesproken, van jongs af aan zelfs. “Toen ik klein was, ging ik graag naar de werkplaats van mijn opa om allerlei apparaten open te maken en te kijken hoe ze werkten. Eigenlijk geen verrassing dat ik me nu bezig houd met het ontwerpen en verbeteren van producten!”

Nog steeds is ze graag praktisch bezig. Haar lievelingsonderdeel van het ontwerpproces? “Protoyping! Lekker met je handen bezig zijn en een idee snel kunnen testen. Dat praat veel makkelijker dan ergens naar kijken op je scherm.”

Ze heeft een extra grote interesse in het ontwerpen van producten die het leven van mensen beter maken. Het besef dat ze iets betekenisvols aan het ontwerpen is motiveert haar altijd enorm: “Ik gebruik mijn vaardigheden om samen met het team producten te maken die perfect aansluiten bij de behoefte van een doelgroep, leuker werk bestaat er eigenlijk niet!”

Ze heeft een duidelijk idee over wat ze wil aanpakken bij WeLLDesign. “WeLLDesign is sterk gegroeid en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik zou de (werk)processen graag optimaliseren om als WeLLDesign probleemloos te kunnen blijven groeien. Ook wil ik kijken of we nieuwe interessante samenwerkingen aan kunnen gaan, en… last but not least: WeLLDesign een nóg leukere plek maken om te werken: ook niet geheel onbelangrijk.”

We zijn trots en blij om Manon weer in ons team te hebben, en we kijken er enorm naar uit om haar plannen werkelijkheid te zien worden.

Comments are closed.

Close Search Window