News

WeLLDesign gaat weer een stap verder! We hebben drie fantastische nieuwe teamleden mogen verwelkomen: Georges Mutsaerts, Fleur van Heyningen en Luca Petersen. Met elk hun unieke ervaringen en achtergronden zijn ze een waardevolle aanvulling voor ons team.

Als eerste hebben we Georges Mutsaerts verwelkomd in ons team. Na zijn succesvolle afstuderen in Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam heeft hij gewerkt bij innovatieve bedrijven als Muze en Roofer. Daar heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van producten zoals een elektrische scooter en ‘onverwoestbaar’ meubilair voor scholen en ziekenhuizen. Wat hem vooral aantrekt in het ontwerpvak is de strategische benadering van een project en het vervolgens tot in de kleinste details uitwerken. Zijn favoriete onderdeel van het ontwerpproces is rapid prototyping: ideeën direct tot leven brengen en op basis daarvan snel beslissingen nemen. De diversiteit en het type projecten deden hem besluiten te solliciteren bij WeLLDesign en hij heeft het naar zijn zin: “De combinatie van de hands-on aanpak en de flexibele cultuur maakt het werken bij WeLLDesign zo leuk. Geen dag is hetzelfde!”

In maart hebben we ook Luca Petersen aan ons team toegevoegd. Ook zij heeft Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Na een master in wetenschapsfilosofie en werkervaring als onder andere grafisch ontwerper begonnen haar handen te jeuken om weer als productontwerper aan de slag te gaan. Wat haar voornamelijk aantrekt in het ontwerpvak is het conceptuele gedeelte, vaak de beginfase van een ontwerpproces. Als er nog veel openligt en een product nog alle kanten op kan gaan is ze in haar sas. In de eerste maand heeft ze al een goede eerste indruk gekregen van het werken bij WeLLDesign: “Het leukste is het werken in een klein en gemotiveerd team en de creativiteit die als het ware verweven zit door alle werkzaamheden. En ook niet onbelangrijk: de vrijheid om je eigen draai te geven aan de werkzaamheden. Dat past goed bij mijn werkstijl.”

Ook Fleur van Heyningen is onlangs bij ons team gekomen. Na haar studie heeft ze werkervaring opgedaan bij diverse bedrijven, doorgaans in de rol van product engineer. Ze heeft altijd gewerkt aan projecten waarin techniek en ontwerp samenkwamen. Ze heeft inmiddels bij meerdere producten de volledige cyclus van ontwerp naar marktintroductie meegemaakt en die opgedane ervaring neemt ze mee naar WeLLDesign. Als ontwerper vindt ze de afwisseling van de verschillende ontwerpfases het allerleukste, en niet alleen in ontwerpfases, maar óók de afwisseling in het type klanten en projecten. Bij WeLLDesign is haar expertise meer dan welkom en tot nu toe heeft ze het naar haar zin: “Wat me opvalt is de goede werksfeer en het leuke team. En het feit dat de werkzaamheden zeer divers zijn.”

We zijn ontzettend blij om deze drie getalenteerde ontwerpers aan boord te hebben. We kunnen niet wachten om te zien wat voor fantastische bijdragen ze zullen leveren aan onze projecten.

Comments are closed.

Close Search Window