News

Creatieve sessie door WeLLDesign in opdracht van RvO


Brainstormsessie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert een brainstormsessie over zonnepanelen op agrarische gronden. RVO.nl nodigt zonne-energiebedrijven uit om de bijeenkomst bij te wonen.

Duurzame energieopwekking

RVO.nl wil duurzame energieopwekking in nabije toekomst bevorderen zonder in te leveren op de agrosector. Op vrijdag 13 oktober 2017 staat tijdens een creatieve inspiratie- en ontwerpbijeenkomst in Bunschoten daarom de volgende vraag centraal: Hoe komen we tot oplossingen om agrarische gronden te benutten voor het opwekken van zonne-energie met optimaal behoud van de agrarische functie?

Alle stakeholders

Uit alle schakels van de keten wordt er volgens RVO.nl meegedacht – van ontwerpers en panelenproducenten tot agrariërs en wetenschappers, om tot innovatieve oplossingen te komen.

Sunday

De meest vindingrijke ideeën zullen aan bod komen tijden het grootste zonne-energiecongres van Nederland, de Sunday. De Sunday vindt dit jaar plaats op 8 november. De ideeën uit de brainstormsessie worden beoordeeld door een jury en uitgewerkt in samenwerking met ontwerp- en innovatiebureau WeLL Design. Meer informatie over deelname is verkrijgbaar bij RVO.nl.

Comments are closed.

Close Search Window