News

Ontworpen om thuis naar je werk te gaan.


ZaaK tuinkantoor, financieel dagblad, FD,
ZaaK in FD Persoonlijk Magazine, Design & Architectuur

Thuiswerken blijft. Een maatschappelijke verandering die vraagt om nieuwe comfortabele oplossingen. ZaaK® is ontworpen om thuis naar je werk te gaan. Werken in je eigen ZaaK, een plek waar je je goed kan concentreren en prettig kan werken. Met een weids uitzicht voor extra inspiratie.

ZaaK®, buitenkantoor, tuinkantoor, productontwerp, building design

ZaaK® is opgebouwd uit recyclebare sandwichpanelen met een huid deels van aluminium en deels van glasvezel versterkt thermoplastisch composiet. Deze sandwichpanelen combineren constructie en thermische isolatie (uit gerecyclede PET-flessen) waardoor er een zeer simpele totaalconstructie is gerealiseerd.

Door drie gesloten wanden te combineren met een volledig glazen wand is een mix van geborgenheid en openheid ontstaan: ‘buiten wordt naar binnen gehaald’. Het oplopende dak geeft van binnen een sterk ruimtelijk gevoel en van buiten een speelse en expressieve vorm. Het ventilatie- en verwarmingssysteem met warmteterugwinning DCU (GIO 2019) garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Het resultaat is een onderhoudsvrije en lichtgewicht ‘product’ dat op elke ondergrond tot en met drassig weiland kan worden geplaatst. Een fundering is niet nodig.

ZAAK®, Industrieel ontwerp, innovatie

ZaaK® kan op verschillende manieren worden gekoppeld tot grotere ZaKEN, voor corona-proof samenwerken, overleggen of vergaderen. Bekijk hier meer informatie over ZaaK op deze website, of ga naar de eigen website van ZaaK®.

ZaaK® adverteert in FD Persoonlijk Magazine dat dit keer volledig is gewijd aan Design & Architectuur. ZaaK is bedacht en ontwikkeld door WeLLDesign als antwoord op de trend naar meer thuiswerken als gevolg van de coronacrisis.

ZaaK tuinkantoor, financieel dagblad, FD, Industrieel ontwerp, Dutch Design
ZaaK uitgelicht in het FD Persoonlijk Magazine. Spotlight: Ontwerpen van Nederlandse bodem

Comments are closed.

Close Search Window