News

DAS voor duurzaam digitaal monitoren van vastgoed


Duurabel overlegt regelmatig met WeLLDesign over de voortgang van de ontwikkeling van Digital Asset Sensoring. De hardware wordt bij WeLLDesign intern ontwikkeld. Hierbij worden vooruitstrevende technieken zoals 3-dimensionaal printen en fiber lasersnijden gebruikt. De resulterende fysieke modellen beoordelen we gezamenlijk om de vervolgstappen in het proces van productontwikkeling te bepalen. De ontwikkeling loopt van ‘Proof-of-Principle-modellen’ tot aan ‘matrijs-klaar’. Deze systematische aanpak verzekert WeLLDesign Duurabel van een innovatief, hoogkwalitatief en betrouwbaar in serie te produceren product. Duurabel kan daardoor Digital Asset Sensoring plaatsen op de meest uitdagende locaties en bijdragen aan een duurzame en gezonde toekomst van het Nederlands vastgoed.

DAS, Digital Asset Sensoring, productontwikkeling, ontwerpbureau, productdesign

Comments are closed.

Close Search Window