News

Vanaf 1 november is WeLLDesign gehuisvest in de Energy Solution Incubator (ESI).


Vanaf 1 november is WeLLDesign gehuisvest in de Energy Solution Incubator (ESI). Verhuisd van Atoomweg 50 naar Atoomweg 7 (3542 AA Utrecht). Op het eerste gezicht geen grote verandering, maar schijn bedriegt.

De Energy Solution Incubator is gevestigd in de energiecentrale Lage Weide. Een deel van het industrieel erfgoed van Centrale Lage Weide wordt getransformeerd tot een hotspot van innovatieve bedrijven, met een focus op energietransitie, bouw en transport. WeLLDesign past daar naadloos bij met zijn gerichtheid op duurzaam ontwerpen in –  onder andere – de bouw.

De locatie waar de Centrale Lage Weide zal komen te staan.

WeLLDesign beschikt op deze authentieke locatie over een ruime studio, conference room, lab voor fijn modelwerk en een workspace voor het bouwen van grote objecten en testopstellingen.

De Centrale Lage Weide na oplevering

Dat we in een voormalige energiecentrale werken, merken wij – en onder bezoekers – aan de protocollen voor het betreden van het terrein en het gebouw, de rode armleuningen, enorme stoppenkasten en zware hefinstallaties op rails. Een gebouw met karakter!

De Centrale Lage Weide zoals die er nu uit ziet

Comments are closed.

Close Search Window