News

Voor de DCU Climatefit van Tegnis en de Installatieschacht van Mijnwater


WeLLDesign heeft op de Dutch Design Week twee GIO-erkenningen ontvangen. Voor de DCU Climatefit van Tegnis en de Installatieschacht voor Mijnwater. De DCU heeft zelfs een nominatie ontvangen voor de GIO Award binnen de categorie ‘Originaliteit’. WeLLDesign ontwikkelt de ideeën van Tegnis B.V. (DCU) en Mijnwater uit tot in serie te produceren, goed vormgegeven producten.

Afgelopen zaterdag 5 oktober heeft een onafhankelijke vakjury onder voorzitterschap van Jan Siebers en verder bestaande uit Zuzanna Skalska en Hans Robertus onze inzending DCU en Mijnwater beoordeeld en voorgedragen voor een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2019!

De DCU Climatefit en Project MijnWater zijn opgenomen in de speciale tentoonstelling ‘Good Industrial Design Awards 2019’ tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven in Hal 3 van het Klokgebouw. Elke dag tussen 11u en 18u konden ze worden bezocht.

Maandag 21 oktober ging het WeLLDesign team en vertegenwoordigers van zowel Tegnis als Mijnwater naar de GIO Dinnershow in Eindhoven om daar alle Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp en de bekendmaking en uitreiking van de Special Awards for Excellence bij te wonen.

© Twycer / www.twycer.nl

DCU Climatefit en Project MijnWater zijn opgenomen in ons online portfolio. Hierin worden de producten uitgelegd in woord, beeld en film. Klik hier  als u meer wilt weten over de DCU en hier  voor meer informatie over Project MijnWater.

© Twycer / www.twycer.nl

Comments are closed.

Close Search Window