News

Voor 4 minuten in het zonnetje gezet bij RTLZ How It’s Done


WeLLDesign staat zaterdagmiddag 6 november om ca. 16.30 uur vier volle minuten in het zonnetje. In How it’s Done van RTLZ wordt met mooie beelden laten zien wat wij doen. Wat differentieert WeLLDesign van andere ontwerpbureaus? Waar ligt onze kracht? Mathijs van Dijk, CEO van WeLLDesign, legt het allemaal uit onder begeleiding van prachtige en verhelderende beelden die de werkzaamheden en ontspannen maar professionele sfeer bij WeLLDesign goed vastleggen.

RTLZ, Camera in design studio, Film crew
De camera van RTLZ in onze design studio.

In dit programma voor inspirerende ondernemersverhalen komen ondernemers én hun onderneming aan het woord. U als kijker wordt meegenomen in de verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen bij de vele branches in de ondernemerswereld.

How It’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als de onbekendere (niche)markten onder de aandacht te brengen van het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring en nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen vormt de kern van hun boodschap. Succesvol ondernemen doet WeLLDesign al meer dan 40 jaar, met de meest recente voorbeelden in ZaaK® en de Multidispenser die beiden een Goed Industrieel Ontwerp erkenning hebben ontvangen.

RTLZ heeft in september bij WeLLDesign gefilmd en we hebben net de preview bekeken. Trots op hoe het geworden is!

Mocht u het zaterdag 6 november niet kunnen zien, geen zorgen. Op de daarop volgende maandag om 10:30 uur en donderdag om 16:30 uur worden de herhalingen uitgezonden.

Camera in lab, film crew
De filmploeg van RTLZ heeft ook in ons laboratorium gefilmd.

Comments are closed.

Close Search Window