News

WeLLDesign presenteert nieuwe ontwikkelingen en producten voor bouwinnovatie en duurzaamheid.

Op Building Holland 2021 presenteert WeLLDesign nieuwe ontwikkelingen en producten voor bouwinnovatie en duurzaamheid. Op de stand van WeLLDesign, nr. 8.097, presenteren we o.a. een ultra lichtgewicht bouwpaneel van thermoplastisch composiet: uniek door de integratie van constructie én isolatie.

Onze visuals bij de stand 8.097

Op de Innovation Boulevard, stand 8.194, is WeLLDesign present met een stapelbare installatiemodule voor de energietransitie van galerijflats. Zie:

https://www.buildingholland.nl/products/installatieschacht/

WeLLDesign is gespecialiseerd in het ontwikkelen van industrieel te vervaardigen bouwproducten en -systemen, producten voor de energietransitie en in innovatie voor de bouw. Zie: https://www.buildingholland.nl/exhibitor/welldesign-bv/

Tot ziens op Building Holland!

Building Holland 2021, innovatieplatform, bouw, vastgoed

Onze relevante producten

Installatieschacht: Stapelbare installatiemodule om galerijflats aan een warmtenet te koppelen. In de module zit per woning een ventilatiesysteem met warmteterugwinning, boiler en warmtepomp-booster.
De modulaire benadering maakt seriematige productie mogelijk onafhankelijk van het aantal verdiepingen van de galerijflat.
Het systeem is ontwikkeld in opdracht van Mijnwater bv.

Mijnschacht als onderdeel van de GIO expositie in het Cube Designmuseum
Installatieschacht schaalmodel in het Cube Designmuseum als onderdeel van de GIO expositie

MyCuby: dit modulaire sanitairsysteem is gebaseerd op het ‘platformdenken’ en kan als complete plug-and-play 3D-module in een woning, hotel, loft worden geplaatst. Het systeem kan ook via de voordeur of de lift als complete 2D module in een gebouw worden gebracht. U kunt binnen enkele uren een complete sanitaire badkamer bouwen. Of een combinatie van sanitaire ruimte en keuken.

MyCuby modulaire badkamersysteem gebaseerd op platform denken.

DCU: Traditionele centrale verwarming en luchtverversing kenmerken zich door een warmtebron c.q. motor die in 90% van de situaties overcapaciteit heeft. Energieverspilling dus. Bovendien gaat in de leidingen veel energie verloren. De decentrale units (DCU) van Tegnis stemmen de warmte- en verversingsvraag gericht af op de ruimte waarin ze staan. WeLLDesign is intensief betrokken bij de productontwikkeling van het concept tot een industrieel, in serie te produceren systeem.

De DCU in context

Over Building Holland 2021

Wereldwijd liegen de duurzaamheidsdoelstellingen er niet om. Ze zijn op z’n minst ambitieus te noemen. Building Holland is juist daarom een accelerator van duurzame innovaties. Op 2, 3 en 4 november worden visies, innovaties en oplossingen gepresenteerd om de bouw en vastgoedsector te laten zien hoe zij hun doorslaggevende rol in deze ‘net zero’ transitie kunnen waarmaken. Onze kracht is het samenbrengen van deeloplossingen die elk apart onderdeel zijn van de integrale oplossing.

Ben jij nieuwsgierig naar alle innovatieve projecten die Nederland te bieden heeft op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving? Wil jij deel uitmaken van deze integrale oplossing? Kom dan naar Building Holland 2021!

Comments are closed.

Close Search Window