News

Woensdagmiddag pannenkoeken! Wie kent hem nog, de gele ‘Wester’ strooppot. En dan met de pollepel figuurtjes maken op de pannenkoek! Komt er opeens een dikke klodder. Hoe zou dat beter kunnen? CSM wilde met een revolutionaire verpakking van haar nieuwe schenkstroop een belangrijk marktaandeel verwerven. We zochten naar een nieuwe verpakking die het eten van pannenkoeken nog leuker maakte. Dat is goed gelukt! Ook vaders vinden het leuk om met de stroopstift te ‘keten’.

Al in 1994 ontwikkelden we de Crazy stroopstift: een vernieuwende verpakkingsinnovatie met oog voor de gebruiker. Het ontwerp sloeg goed aan: de jongste generatie maakt prachtige kunstwerken zonder te knoeien. Het originele concept veroorzaakte een opleving van het stroopgebruik. De doelstelling van CSM was daarbij zeker behaald. Een jaar later won de Crazy stroopstift de Wheel of Retail Food Award.

WeLLDesign was verantwoordelijk voor het concepthet design, de engineering en de implementatie in de productie. Trots zijn we zeker! De innovatieve Bungel stroopstift is uitgegroeid tot een waar nostalgisch product, want wie groeit er tegenwoordig niet mee op? Dat is wat WeLLDesign kenmerkt, het streven naar innovatie met een lange economische levenscyclus. Waar de stroopstift begin jaren 90 al op tafel stond, in zowel woonhuis als restaurant, is deze nu nog altijd te vinden. Zo is het niet alleen een echte vernieuwing geweest, maar ook vandaag de dag nog een product dat meerdere generaties samenbrengt.

Wilt u meer weten over de ontwikkeling van de Bungel stroopstift? Klik hier.

Comments are closed.

Close Search Window