News

Op 3 april was de griepepidemie van begin 2019 officieel ten einde. Er gingen toen 2 weken achter elkaar minder dan 51 op de 100.000 mensen met griepachtige klachten naar de huisarts. Met 14 weken duurde deze epidemie langer dan de gemiddelde 9 weken. Griep is een typische vorm van ziekte die voortkomt uit de verspreiding van bacillen. Deze verspreiding kan onder andere worden voorkomen door touch-free apparaten te gebruiken. WeLLDesign heeft in haar veertigjarige bestaan diverse touch-free apparaten ontwikkeld.

Miscea

In de hygiënemarkt is er dringend vraag naar functionaliteit, efficiëntie en comfort. Miscea kwam met het idee voor een kraan en dispenser in één; een nieuwe generatie kranen.

Wij als WeLLDesign bedacht het revolutionaire vormconcept en voerde de productontwikkeling uit. Zo realiseerden we een regelrechte innovatie: een kraan met de modernste sensortechnologie met terugkoppeling via LED. Enkel een handbeweging is genoeg om stromend water op een gewenste temperatuur te krijgen, tegelijkertijd met dispensing van twee vloeistoffen (zeep/desinfectant en wasmiddel).

Awards: Red Dot Award ‘best of best’, iF Design Award, GIO, Dutch Design Award (finalist), German Design Award (genomineerd).

Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe generatie kranen.

Dreumex – touch-free zeepdispenser

Met onze uitgebreide ervaring met dispensing systemen ontwikkelden we voor Dreamex het one2clean zeepdispenser concept: één zeepdispenser geschikt voor elk type industrie, elke handverzorging, van heavy duty gel tot pasta.

De touch-free bediening levert optimale hygiëne en beperkt de verspreiding van bacillen tot een minimum. Samen met externe experts is een energiezuinige aandrijving gerealiseerd en zijn alle kunststof- en metaaldelen tot in detail uitgewerkt.

Klik hier voor meer informatie over het One2clean concept.

Comments are closed.

Close Search Window