News

A design that communicates the quality


Rhosonics heeft vorige week met trots zijn nieuwe product, de SDM Slurry Density Meter, gelanceerd. SDM is een meetinstrument die specifiek ontworpen is om de dichtheid te meten van slurries. Één van de meest unieke eigenschappen van de SDM is dat de dichtheidsmeter ultrasone technologie gebruikt om de dichtheid te meten. In de industrieën waar de SDM kan worden toegepast, wordt van oudsher voornamelijk met nucleaire dichtheidsmeters gewerkt. De nucleaire technologie stuit echter op een strenger wordend milieubeleid en heeft in toenemende mate problemen met wetgeving. De SDM is de volgende generatie van niet-nucleaire dichtheidsmeters en is sinds vorige week beschikbaar om te bestellen bij Rhosonics.

rhosonics-sdm-671-x-451

Comments are closed.

Close Search Window