News

Vrijdag 12 april 2019 werd CityHub Utrecht aan de Atoomweg 1 officieel geopend. Rinse van der Woude – Chief Innovation Officer van CityHub had Mathijs van Dijk – CEO WeLLDesign – gevraagd deze opening met een lezing op te luisteren.

Mathijs van Dijk – CEO WeLLDesign – presenteert bij de opening van City Hub Utrecht

Het onderwerp van de lezing van Mathijs van Dijk was ‘Naar een circulaire toekomst’. Met nieuwe circulaire materialen van thermoplastische composieten ontwikkelt WeLLDesign toepassingen voor de bouw- en transportindustrie. Naast haar studio en laboratorium in de Atoomclub van Utrecht huurt WeLLDesign ruimten bij CityHub voor het bouwen van 1 op 1 prototypes van (delen van) woningen. Daarmee test WeLLDesign de industrieel te vervaardigen bouwdelen die zij hebben ontwikkeld en ontworpen voor de energietransitie van eengezinswoningen en flatgebouwen.

Comments are closed.

Close Search Window