News

De intelligente Smarttag laat de individuele positie van de koeien in de stal zien…


De intelligente Smart tag laat de individuele positie van de koeien in de stal zien. Tevens informeert het systeem de boer tijdig over tochtige dieren, maar ook over dieren met mogelijke gezondheidsproblemen in de stal. Dit biedt de boer tijdsbesparing en controle, met behoud van individuele zorg voor elk dier.

iF Award Nedap smart tag
Een iF Award voor de Nedap Smart tag. WeLLDesign ontwikkelde de seriematig te produceren, robuuste behuizing waarin de delicate software gehuisvest wordt.

WeLLDesign ontwikkelde samen met Nedap Livestock de behuizing van de smart tag. Het materiaal gebruik garandeert een robuuste, waterdichte behuizing, bestand tegen de heavy duty stal omgeving. De gele bumper beschermt de elektronica behuizing en maakt het gebruik van verschillende kleuren eenvoudig. De ergonomische vorm en gewichtsverdeling zorgen voor een optimale positie aan de nek. De Smart Tag alarmeert de boer bij verkeerd positioneren.

Comments are closed.

Close Search Window