News

WeLL Design heeft de afgelopen jaren intensief samengewerkt met VolkerWessels…


Holten november 2016 – VolkerWessels brengt de bouwtijd van geprefabriceerde conceptwoningen terug tot een dag. Bouwen in 1 dag is “revolutionair”, noemt de oprichter van dit familieconcern, Dik Wessels, de nieuwe aanpak die in Holten voor het eerst wordt toegepast. (bron: Cobouw)

WeLL Design heeft de afgelopen jaren intensief samengewerkt met VolkerWessels om het bouwen in 1 dag van een MorgenWonen woning te realiseren. WeLL Design heeft haar jarenlange ervaring in Industrieel Ontwerpen kunnen toepassen bij Het Nieuwe Bouwen voor VolkerWessels. De basis ligt in het zogenaamde ‘platform denken’: op basis van een gestandaardiseerd platform kunnen variëren in vorm, maatvoering en uitrusting.

Binnen de zelfde filosofie heeft WeLL Design ook haar idee van een badkamerconcept ‘MyCuby’ bij VolkerWessels geïntroduceerd en samen met de onderneming uitontwikkeld.
Lees meer over badkamerconcept ‘MyCuby’

WeLL Design was met haar denken de tijd ver vooruit en is inmiddels op eigen initiatief gestart met het ontwikkelen van de volgende logische stap in bouwen, gericht op een internationale benadering, zeer concurrerende prijs en superieure duurzaamheid.

Bronvermelding:

Boele.nl – http://www.boele.nl/dynamics/modules/SFIL0200/view.php?fil_Id=8934

Comments are closed.

Close Search Window