News

After holding a strategic design session ….


After holding a strategic design session ….

Na het houden van een strategisch design sessie met het topmanagement bij SALTO’s hoofdkantoor in de buurt van San Sebastian, ontwikkelde WeLL Design SALTO’s nieuwe Design Language gewijd aan een mondiale markt. De XS4 Mini is het eerste product voorzien van de nieuwe Design Identity.

XS4 Mini is klein, bescheiden van formaat en valt op met een modern LED-licht.

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

User-centered Design: Vele uren zijn gewijd aan het bestuderen van het werkelijke gebruik van toegangscontrole. Dat heeft de basis gelegd voor de XS4 Mini. Zo is het LED-licht toegepast om de deurstatus beter te zien.

De lezer van de XS4 Mini is strak en beschikbaar in twee kleuren. En om het nog makkelijker te maken, wordt de XS4 Mini met een ruime keuze aan functionele en stijlvolle deurkrukken geleverd.


Comments are closed.

Close Search Window