Xentissimo

Banksys / Atos Worldline speelde met de Xentissimo in op de trend van online winkelen en leveren. WeLLDesign werd gevraagd voor de productontwikkeling van deze kleine mobiele betaalterminal.

WeLLDesign ontwikkelde een innovatieve, gepatenteerde uitklapbare pin-afscherming. Daarmee werd het ontwerp zeer compact en functioneel en onderscheidend in de markt. De ontwikkeling verliep in nauwe samenwerking met de R&D afdeling van Banksys.

Banksys WorldlineXentissimo

Grote ‘backlit’ toetsen, een helder display en goed bereikbare sleuven voor pin- en creditcards zorgen voor een optimale gebruikservaring.

Met de laatste technologische snufjes en accessoires, zoals riemclip, cradle, muurbeugel en een adapter voor gebruik in de auto, groeide de Xentissimo uit tot de complete oplossing voor mobiele betalingstransacties.

Banksys Worldine Xentissimo betaalterminal

Xenta

Het betaalsysteem Xenta kan grote aantallen betalingen verwerken binnen de agressieve omgeving van de supermarkt. Banksys vroeg om een sterk onderscheidend ontwerp, met maximale privacy en passend bij elk winkelinterieur.

WeLLDesign hield uitgebreide brainstorms en vormstudies. Hieruit ontstond het idee van de kubusvorm: simpel, herkenbaar en logisch! De hoog opstaande zijwanden bieden maximale privacy. De strakke vormgeving past bij elk winkelinterieur en is tegelijkertijd opvallend.

Banksys Worldline Xenta renderings

WeLLDesign tekent voor de vormgeving, productontwikkeling én voor de engineering van de complexe behuizing. Xenta voldoet aan alle internationale veiligheidseisen voor elektronisch betalingsverkeer met pin-, chip- en creditkaarten. Het systeem is ontwikkeld volgens de richtlijnen voor gebruik door mindervaliden.

De behuizing heeft een los te monteren printer en een operator unit. Dankzij de heldere product lay-out, user interface en grote verlichte toetsen, is de Xenta bijzonder geschikt voor alle typen gebruikers. De Xenta heeft de retailmarkt in Europa veroverd op de concurrent.

Voorafgaand aan Xentissimo en Xenta heeft WeLLDesign onder meer ook de Proton en Proton-next ontwikkeld.

Banksys Worldline Proton

Banksys Worldline proton

 

 

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window