Een nieuwe deurmat

Evert Zuiddam, directeur van Gezu te Nijkerk, vond in WeLLDesign de juiste partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van een volledig nieuw concept van deurmatten, de RiZZ. 

Niet eerder bestond er een borstelmat die zo rigoureus de inloop van vuil te lijf gaat. 80% van het vuil wordt tegengehouden van inloop. Het profiel is zo ontworpen dat het vuil door de mat heen valt. De Rizz is modulair ontworpen, waardoor een grote variatie in materiaalgebruik, vorm, kleur en maatvoering mogelijk is. De toepassing van echte materialen als hout en aluminium geven het juiste luxe gevoel.

RiZZ, Deurmat, schoonloopmat, buitenmat

Ontwikkeling van de RiZZ

WeLLDesign is verantwoordelijk voor de vormgeving en de productontwikkeling van deze chique deurmat. Het ontwerp is doordacht. Het combineert functionaliteit met esthetiek. Belangrijk, want het is een van de eerste objecten waarmee je in contact komt bij het betreden van het huis/gebouw. Een RiZZ deurmat scheelt 80 procent vuil inloop. Door de modulaire opbouw is er veel variatie mogelijk en kan er een grote variëteit worden aangeboden voor uiteenlopende klanten. Hout? Aluminium? Wit? Zwart? Klein, middel of groot? Voor iedere deur wat wils.

De RiZZ deurmat heeft zich ontwikkeld tot een mondiaal merk en wordt internationaal gepresenteerd op beurzen in Amsterdam, Parijs en Milaan.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window