Design brief

WeLLDesign realiseerde het verpakkingsontwerp van een top of the line verpakking en dito display.

Schoonheidschirurg dr. Farid Kazem ontwikkelde Nefera, een lijn huidverzorgings-producten met een geheim en uniek ingrediënt. De Nefera productlijn wordt exclusief verkocht bij de luxe cosmeticaketen Skins Cosmetics. Doel: een hoge attentiewaarde voor het vanuit de achtergrond verlichte schap.

Kazem Nefera

 

Het ontwerp

Ons team ontwikkelde samen met grafisch communicatiebureau Vormers een ingenieuze high-end verpakking, waarbij het 2D en 3D ontwerp naadloos op elkaar aansluiten.

Het product toont drie separate ringen, staand naast elkaar. Door het licht van achteraf ontstaat een sprankelende schappresentatie. Bij aankoop vormen de transparante ringen, met elkaar verbonden door kleine powermagneten, de verpakking. Elke ring bevat een doseerpen met 10 ml inhoud van de crème. Door de modulaire opbouw zijn verschillende hoeveelheden en combinaties mogelijk. Dit ontwerp geeft dr. Kazem een chique on-shelf display en verpakking in één, die de exclusiviteit van de producten benadrukken. WeLLDesign is verantwoordelijk voor het idee, het 3D ontwerp, de engineering en de on-shelf presentatie.

 

 

 

 

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window