Design brief

De baanbrekende techniek van Blue4Green opent een wereld van mogelijkheden die de gezondheid en het welzijn van dier en mens bevorderen. Met de Blue4Green Labbook kunnen professionals die met dieren werken direct een diagnose stellen. Deze techniek moest worden omgezet naar een in serie te produceren, gebruiksvriendelijke handheld monitor.

Blue4Green, Labbook

Blue4Green Labbook met een losse cartridge

 

De handheld wordt in een buitenomgeving gebruikt en moet robuust zijn. De gebruiker moet de Blue4Green cartridge direct kunnen uitlezen. Dat waren twee leidinggevende eisen voor de PDA.

Industrieel ontwerp

WeLLDesign ontwikkelde samen met Bleu4Green het productontwerp van de Labbook®. Tijdens de ontwikkeling is gebruikgemaakt van mock-ups en prototyping om het ontwerp te testen en optimaliseren.

Blue4Green, labbook

 

De Labbook

De geringe afmetingen, een internetverbinding en diverse functies maken de Labbook® een volwaardige PDA. Dierenartsen lezen de @point-of-care gegevens uit van de Blue4Green cartridge en kunnen binnen enkele minuten een analyse uitvoeren. Bovendien worden diverse applicaties ontwikkeld om verslaglegging, urenregistratie en facturatie gemakkelijker te maken.

Tijdsbesparing maakt een snelle diagnose mogelijk – en eventueel direct ingrijpen. De meetresultaten zijn direct zichtbaar in heldere grafieken en worden online opgeslagen in het Bluefrog Veterinair Management Systeem. Met een enkele druppel bloed in de cartridge van het te onderzoeken dier, kan de Labbook uiteenlopende, relevante gegevens weergeven.

Blue4Green labbook

Een druppel bloed is het enige dat professionals nodig hebben voor een grondige analyse.

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window