News

MHC Mobility neemt onze ZaaK® voor professionals op in hun leaseaanbod.


MHC Mobility neemt onze ZaaK® voor professionals op in hun leaseaanbod. Je kunt nu ook de door WeLLDesign ontwikkelde ZaaK® leasen.

Zo kan je thuis werken en toch naar de ZaaK® gaan!

Want thuiswerken blijft. Hoe dan ook.

In 2020 heeft WeLLDesign ZaaK® Tuinkantoor ontworpen. ZaaK® is een aantrekkelijke en blijvende oplossing voor het nieuwe werken: een ideale werkplek om thuis rustig en ongestoord te werken. Voor een goede balans tussen werk en privé. En een mooi ontwerp: Dutch Design met een GIO-erkenning en een vermelding in het Dutch Designers Jaarboek 2020.

Mensen die voor ZaaK® kiezen, hechten naast de functionaliteit ook aan het ontwerp. ‘Stoer’, ‘begeerlijk’ en ‘lekker compact en toch ruimtelijk’, zijn de woorden die we opvingen toen de eerste kopers het productieprototype betraden. Begin 2021 rolden de eerste bestellingen van de band en zowel in Nederland als Vlaanderen werken mensen plezierig en comfortabel in hun eigen ZaaK in de tuin.

Behalve privé aan te schaffen is ZaaK® Tuinkantoor nu dus ook te leasen. MHC Mobility heeft onze ZaaK® voor professionals in hun leaseaanbod opgenomen: naast een auto van de zaak nu dus ook een ZaaK® van de zaak.

Lees here het artikel dat hierover verschenen is in CHANGEinc .

Comments are closed.

Close Search Window