News

We heten Hilbert Scherrenburg welkom in ons team. Een bekende, want hij heeft zijn afstudeerproject bij ons gedaan. We weten dus al dat hij een fantastische aanwinst is en we zijn daarom blij dat hij interesse heeft om (opnieuw) voor WeLLDesign aan de slag te gaan. We stellen hem graag even aan je voor: 

Hilbert heeft Industrieel Product Ontwerpen gestudeerd aan de HAN. Hij heeft daar vaardigheden opgedaan die hij nu weer kan toepassen bij WeLLDesign, zoals schetsen en prototyping. Wat nog interessanter is, is dat hij tijdens zijn studie al betrokken was bij tal van multidisciplinaire projecten. Aangezien vrijwel elk project in de praktijk multidisciplinair is, zal dit hem bij WeLLDesign goed van pas komen. Het vermogen om verschillende perspectieven op een ontwerpuitdaging te begrijpen, is iets wat bij ons dagelijks van groot belang is.  

Wat Hilbert vooral aantrok tot WeLLDesign, was het type producten dat we ontwerpen: producten die concrete problemen oplossen. Dit is iets wat hij bijzonder belangrijk vindt: ‘Ik werk het liefst aan producten die impact maken. Ik ga altijd op zoek naar de kern: wat is het werkelijke probleem dat opgelost moet worden?’  

Tijdens het ontwerpproces vindt Hilbert het vooral interessant om een product van concept tot realiteit te brengen: ‘Met sensoren en elektronica kan je een werkend product maken. Ik vind het interessant om me daarin te verdiepen om op die manier iets te realiseren. Als dat gelukt is geeft het veel voldoening.’

Hilbert heeft tot nu toe een positieve indruk van WeLLDesign: ‘Wat ik waardeer aan WeLLDesign is het relatief kleine team en de korte lijntjes. Binnen het team is er interesse voor elkaar en zijn mensen bereid om elkaar te ondersteunen. Het mooie is dat we allemaal een vergelijkbare achtergrond hebben, maar tóch elk onze eigen expertise hebben. Op die manier vullen we elkaar goed aan.’ 

Hilbert tijdens zijn afstudeerpresentatie van het product dat hij voor WeLLDesign ontwikkelde

Comments are closed.

Close Search Window