News

Hoe ga je in de horeca voldoen aan de 1,5 meter-maatregelen die er ongetwijfeld gaan komen?

In Misset Horeca:

Producten voor de 1,5 meter-horeca:

Hoe ga je in de horeca voldoen aan de 1,5 meter-maatregelen die er ongetwijfeld gaan komen, mét behoud van zoveel mogelijk vierkante meters en tafels? Designers en horecameubelproducenten komen met slimme oplossingen voor een 1,5 meter-horeca. Van tussenschermen van karton en schermen voor banken tot cabines met een serveerluikje en veiligheidsmaskers voor personeel.

ChatKot: voor binnen en buiten

ChatKot 1,5 meter-horeca

WeLLDesign ontwikkelde de ‘ChatKot’. In het ‘huisje’ met een uitnodigend design kunnen gasten veilig de zaak bezoeken in de 1,5 meter-horeca. De ChatKot is gemaakt van lichtgewicht en lichtdoorlatend circulair materiaal. Weer- en windbestendig. Gemakkelijk plaatsbaar en verplaatsbaar. Hygiënisch en goed schoon te maken. Deze zitjes bieden veel mogelijkheden: tegen een deur of een raam, of juist vrijstaand; tijdelijk of blijvend; small, medium of large; voor binnen of voor op het terras; open of juist afgesloten voor meer privacy. WeLLDesign: ‘Nu tegen Corona, straks blijvend van waarde.’

ChatKot 1,5 meter-horeca

Comments are closed.

Close Search Window