De anderhalvemeter samenleving

Het lijkt een gegeven voor de komende tijd (2020). We willen degenen die ons lief zijn graag dichtbij hebben, echt zien, in de ogen kunnen kijken en dan elkaar spreken. Of juist even stil te blijven en alleen maar naar elkaar te kijken. Een glimlach, een knikje, een knipoog, een traan. Het ChatKot bezoekhuisje maakt het mogelijk.

Het ChatKot voor veilig bezoek: van familie en vrienden, denk aan ziekenbezoek, condoleance, maar ook felicitatie, kraambezoek in eigen tuin of op de stoep, first dates …
Iemand van dichtbij helemaal kunnen zien, is zoveel meer dan een pratend hoofd op een scherm.

Het ChatKot voor veilig contact: in ziekenhuizen en andere zorginstellingen, in onderwijsinstellingen, op horecaterrassen, in winkelcentra, in parken, op het bedrijventerrein, …

Het ChatKot voor een gesprek onder vier ogen: voor spreekuren, supervisie en coachingsgesprekken, mondelinge tentamens of examens, scriptiebesprekingen, oudergesprekken, een zakelijk gesprek, kortom voor overal waar mensen elkaar willen zien en spreken.

… voor al deze toepassingen heeft WeLLDesign het ‘ChatKot’ ontwikkeld. Een bezoek-, spreek- of visitehuisje met een uitnodigend design.
Gemaakt van lichtgewicht en lichtdoorlatend circulair materiaal. Weer- en windbestendig. Gemakkelijk plaatsbaar en verplaatsbaar. Hygiënisch en uitstekend schoon te maken.

Tegen een deur of een raam, of juist vrijstaand; tijdelijk of blijvend; small, medium of large;
voor binnen of in de open lucht; open of juist afgesloten voor meer privacy;
nu tegen Corona, straks …, maar hoe dan ook: blijvend van waarde.

ChatKot, visitehuisje, bezoekhuisje, glazen huis

WeLLDesign heeft van het ChatKot de vier modellen C, H, A en T ontwikkeld, voor verschillende doelen, functies en plaatsen. Naar keuze te gebruiken als bezoekhuisje, spreekhuisje, praathuisje of visitehuisje. Voor regulier bezoek, diverse vormen van werkgerelateerde gesprekken, kraambezoek, felicitatie of condoleances.


Het ChatKot: omdat iemand van dichtbij helemaal kunnen zien, zoveel meer biedt dan een pratend hoofd op een scherm.


Elk ChatKot is gemaakt van lichtgewicht circulair materiaal. Het is ook lichtdoorlatend voor een prettige ambiance. Weer- en windbestendig. Gemakkelijk plaatsbaar en verplaatsbaar. Hygiënisch en uitstekend schoon te maken.

Door de vele mogelijkheden / opties zijn de modellen multifunctioneel en de toepassingen legio. U kunt het design kiezen dat het beste bij u of uw toepassing past.

Chatkot, ontmoetingshuisje, praatpunt

Verschillende varianten van het Chatkot

 

ChatKot Model C

De zijdelingse positie die de gesprekspartners ten opzichte van elkaar innemen, maakt het gemakkelijk om wat meer formeel getinte gesprekken te voeren. De centrale tafeltjes zijn handig voor het maken van aantekeningen en die als dat nodig is te vergelijken. Met de schuine wanden is Model C een icoon met eigenwijze uitstraling en biedt de gesprekspartners meer comfort, handig bij wat langere gesprekken.

Productblad Chatkot model c

Chatkot Model C in perspectief met producteigenschappen

 

ChatKot model C is geschikt voor gesprekken onder vier ogen:

Spreekuren in de zorg, zakelijke gesprekken, sollicitatiegesprekken, supervisie- en coachingsgesprekken, mondelinge examens en scriptiebesprekingen, oudergesprekken.

Chatkot, bezoekershuisje

Varianten van model C

 

Model H

ChatKot Model H is met zijn uitnodigende uitstraling zeer geschikt voor plaatsing op uiteenlopende plekken en voor uiteenlopende functies. Het informele karakter van dit ‘Dutch Design’ nodigt uit tot een chat.

Chatkot, Bezoekcabine, bezoekkamer, bezoekcontainer, bezoekruimte, coronaproof, babbelbox

Model H met producteigenschappen

 

Model H kan geplaatst worden tegen een deur of een raam, of juist vrijstaand. Hij kan tijdelijk of blijvend geplaatst worden. In small, medium of large. Binnen of in de open lucht. Open of juist afgesloten voor meer privacy.

ChatKot Model H is geschikt voor veilig contact en ontworpen voor plaatsing en toepassingen in:

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen, onderwijsinstellingen, horeca en horecaterrassen, winkelcentra, parken of op bedrijventerreinen.

 

Model A

Model A met zijn moderne design is ideaal voor veilig bezoek. Met zijn van-top-tot-teenruit en persoonlijke ruimte is dit model geknipt voor een intiem gesprek of eerste kennismaking waarbij je elkaar volledig kan zien. Een uniek koppelsysteem zorgt voor optimalisering en aanpassing aan verschillende persoonlijke situaties.

 

Chatkot model A, producteigenschappen, productblad

Chatkot model A in perspectief met producteigenschappen

ChatKot Model A is zeer geschikt voor veilig bezoek van familie en vrienden:

Ziekenbezoek, condoleance, felicitatie, first dates, kraambezoek, in eigen tuin of op de stoep.

Een voorbeeld van een toepassing van Model A

Met vrienden of collega’s veilig samen eten met borging van de 1,5 meter achter je door een bijzettafel.

Voor thuis, horeca (‘Kitchen order Ticket’) binnen of buiten, instelling of bedrijf.

Voor waar u maar wilt.

Misset Horeca, chatkot

Chatkot modellen A en C

 

Model T

Het basic design van Model T is gemakkelijk en goed te variëren in formaat. Model T is geschikt voor uiteenlopende toepassingen en kan voldoen aan verschillende eisen. De ruime ingang en vlakke panelen zorgen voor privacy. Model T kent een mooie homogene lichtinval zonder in te leveren op weer- en windbestendigheid.

Chatkot model T

Chatkot Model T in perspectief samen met producteigenschappen

Samen brengen we Nederland weer dichter bij elkaar.

Denkt en doet u mee!?

We horen graag van u!

Interesse? Neem hier contact op.

Download hier de algemene informatie en datasheets.

Chatkot,

 

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window