480 seconden

480 seconden! Daar is de multitrainer op gebaseerd. Het is precies de tijd die iemand per dag nodig heeft om op een elegante manier spieren te ontwikkelen en tegelijkertijd te werken aan een gezonder lichaam. Met de 480 TRAINER multitrainer– een concept van Hans Mars – werkt de gebruiker in die paar minuten aan een optimale vetverbranding, een gezonde bloedsomloop én aan voldoende uithoudingsvermogen en souplesse.

Het is daarom hét antwoord voor iedereen die graag sport, maar daar eigenlijk geen tijd voor heeft. Of geen zin heeft om uren achtereen door te brengen in de sportschool.

Mars Athletics Multitrainer, 480 concepts

Interface van de Mars Athletics 480 trainer.

 

Mars Athletics 480 trainer

De multitrainer in open toestand.

 

Productontwikkeling

WeLLDesign begon met een uitgebreide Design strategie workshop. De visie was om high-end design met innovatieve technologie te combineren. Het doel was ook om verschillende materialen en kleurcombinaties mogelijk te maken.

Het team realiseerde volgens deze visie de vormgeving en de productontwikkeling van de multitrainer. Deze visie is met een aantal prenten in een moodboard duidelijk gemaakt. Dit is terug te zien in de vormgeving met minimalistische en agressieve lijnen.

Ook voerde WeLLDesign de engineering van de eerste series prototypes uit. Met deze prototypes kon het gebruik goed worden gesimuleerd. Het werd al gauw duidelijk dat 80 procent van de bewegingsspieren werden gebruikt. 12 keer zoveel als bij hardlopen of een gemiddelde fitnessoefening.

 

De 480 trainer in werking

Mars Athletics 480 trainer, multitrainer

Mars Athletics 480 trainer

PROJECT AANVRAGEN

GERELATEERDE PROJECTEN

Close Search Window