Afstuderen vanaf februari 2025

Als afstudeerder bij WeLLDesign krijg je de kans om aan een eigen project te werken. Afhankelijk van de projecten die er bij ons lopen (of van jouw eigen idee voor een project) kiezen we iets dat goed bij jou past én waar WeLLDesign iets aan heeft. We zoeken daarin altijd naar een win-win. Je werkt bij ons op het kantoor tussen je collega’s van WeLLDesign. Je krijgt je eigen werkplek en je wordt voor een half jaar lang een volwaardig teamlid van WeLLDesign.

Als afstudeerder krijg je natuurlijk een stagebegeleider toegewezen. Daarmee bespreek je regelmatig waar je staat, waar je tegenaan loopt en wat de volgende stap is. Daarnaast heb je ook met de rest van het team veel contact en je kunt natuurlijk iedereen vragen stellen. Een van onze afstudeerders aan het woord:

“Ik ben terecht gekomen in een enthousiast team waarin iedereen weer andere expertises heeft. Hierdoor kon ik goed de hulp van anderen inschakelen als ik inspiratie nodig had of ergens wat meer vanaf wilde weten. Daarnaast ben ik erg vrij gelaten in mijn aanpak, dus op die manier heb ik me kunnen verdiepen in de onderdelen die ik interessant vond of waar ik meer over wilde leren.”

Welldesign teamfoto

Wat zoeken wij?

Assertiviteit is het aller belangrijkst om jouw project succesvol uit te voeren. Jij neemt namelijk de leiding in jouw project en in de planning daarvan. Wij staan klaar zodra je hulp nodig hebt of even wilt sparren. Verder is het volgende belangrijk:

Wat kun je verwachten?

Je krijgt een volledig eigen project. Deze proberen we altijd zoveel als mogelijk is te bepalen aan de hand van jouw interesses en leerdoelen. Je kunt namelijk het beste resultaat neerzetten als je aan een opdracht werkt waar je enthousiast van wordt. Verder kun je het volgende verwachten:

Waarom wij?

WeLLDesign is een gerenommeerd ontwerpbureau. Met meer dan 40 jaar ervaring kun je bij ons goed terecht om kennis uit de ontwerpwereld eigen te maken. Onze studio is ruim opgezet en de sfeer is altijd goed, en je komt te werken met gedreven en enthousiaste collega’s. Daarnaast hebben wij een goed uitgeruste werkplaats om jouw ontworpen prototypes en spuugmodellen te fabriceren en optimaliseren voor testen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben al menig stagiair goed begeleid. Wie weet leidt jouw stage wel tot een vaste aanstelling in de toekomst!

Interesse?

Stuur ons jouw motivatie, portfolio en CV naar werken@welldesign.com en wie weet kom jij bij ons kennismaken bij onze studio in Utrecht!

Comments are closed.

Close Search Window