News

WorkaWay bij de start van de Tour de France


In 2015 wordt de Tour de France in Utrecht gestart. Voor de promotie heeft de Gemeente Utrecht een WorkaWay® – outdoor office geplaatst op het Jaarbeursplein voor het nieuwe stadskantoor Utrecht.

De WorkaWay® is ideaal voor de werkende mens onderweg. Naast het gebruik van laptop of smartphone kan er ook gewerkt worden met twee personen. Het kantoormeubel is draaibaar, zodat men de zon nooit in het scherm heeft.

workaway-grand-depart-new-671-x-451

De WorkaWay® is geschikt voor diverse locaties waaronder bedrijvenparken, parkeerplaatsen, campussen en OV-knooppunten. De WorkaWay® biedt mensen een werkplek voor tussendoor, ter afwisseling, ter inspiratie of om andere flexwerkers te ontmoeten. WorkaWay® is ontworpen en vormgegeven door WeLL Design.

Infostop, de leverancier van de WorkaWay, verteldt dat de reacties erg positief zijn.

Comments are closed.

Close Search Window